Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sunt nou si habar nu am ce sa aleg...
-
Member
*tanarul alalalt intra pe forum
*imediat simti in aer mirosul de console wars
Acum ca mi-am facut introducerea, o sa trec la subiect. Raspunsul: da cu banul. 
Serios acum, ambele console sunt foarte bune, fiecare are plusurile si minusurile sale.
Cum sunt posesor al unui xbox 360, o sa ma axez pe subiectul asta. Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti fie atta de frica de RROD (cui i-e frica cui i-e frica de RROD), in special daca vrei sa iti cumperi varianta elite sau premium. Cu NXE (cauta pe google daca nu sti despre ce vorbesc), ai posibilitatea instalarii jocurilor pe HDD. In aceasta situatie, dvd-romul nu mai este folosit, rezulta:
* Temperatura mult mai scazuta pentru GPU => sanse foarte mici de RROD
* Zgomot 0. Zgomotul produs de consola este datorat dvd-romului. Cum acesta nu mai este folosit => consola silentioasa => nevasta fericita => nu dormi pe canapea in noaptea respectiva
Cred ca raspunsul il vei gasi in jocuri.
Pe de o parte (PS3) ai Uncharted, Little Big Plannet, Metal Gear Solid 4 (doar ca sa enumar cateva), iar pe de alta parte (X360) ai Gears of War 2, Fable 2 si Halo 3.
Sfat: nu aduce vorba de asa zisele "bacupuri".. altfel mai devreme sau mai tarziu o dam in flameuri.
Sfat *2: daca nu ai mai avut consola pana acum, cumpara un Playstation 2. Este (am spus-o si ma repet, este doar parerea mea) cea mai distractiva consola de pana acum. Si pana la urma totul se rezuma la asta..