Quote Originally Posted by RaverX View Post
Si unde-i problema ? Chiar asa e, din pacate.

La TV aud si eu multe. Ca e criza, mor oamenii de foame, e somaj. Aha...asa e. Am fost vineri seara prin oras (ca si-a tinut cineva ziua) si am colindat cluburile de prin centru. Ai de capu' meu... FULL e putin zis. In fata cluburilor numai masini de masini. Dimineata cand merg la lucru e o imbulzeaza ca mori si n-am vazut o masina mai "naspa" decat Logan. Plin de audi-uri, mertane, etc. Tramvaiele sunt goale, elevii merg cu taxiul. Azi am fost intr-un supermarket in pauza de masa sa-mi iau ceva. CRIMA !!! Am stat la coada aproape juma de ora. Asta luni in miezul zilei.

Iar la TV ce aud ? Pe toti cum plang - aoleu, o ducem de UN MILION de ori mai rau (asta am auzit-o fix asa - de 1.000.000 de ori mai rau). Fix. Au uitat toti cum mancau salam de soia si cum dacia 1310 era un lux.
Scuza-ma te rog ? Dar tu chiar esti serios ?

Adica tu consideri ca daca un procent mic din populatie face in asa fel incat sa umple cluburile, sa-si cumpere de la supermarket de milioane pe zi si sa cumpere masini de lux tara o duce bine ? Mai mai, o sa-mi spui ca Basescu si ai lui conduc bine tara si ca ne indreptam inspre crestere economica, asa cum zice idiotul asta cu cap lucios peste tot. Haide te rog frumos...

Nu stiu in ce oras locuiesti, dar probabil pe acolo vin banii de la UE, si acolo raman.

Si nu trebuie sa fi angajat sa umplii cluburile, nu trebuie sa dai pe afara de bani ca sa mergi intr-un club. Romanul este figurant, nu stii asta ? Problema este, asa dupa cum am spus-o de nenumarate ori, prea putini mai au chef de munca in tara asta, si este o rusine sa practici o meserie daca aceasta nu este : DJ, fotograf la nunti, manelist, dansator profesionist, etc. Nu ?

Iar de chestia asta cu comparatie acum vs comunism nu am sa ma bag prea mult pentru ca nu iese bine. Doar atat zic acum. Ne-am castigat dreptul de a nu munci ! ATAT ! Nimic altceva. Restul este doar fum. Si ca natie exercitam acest drept din plin !