Single post: Gran Turismo 5
-
22-09-2010 12:34 #1249 SP
Senior Member
Interviu cu K.Yamauchi unde vorbeste despre masinile standard, damage , GT6 si altele.
Mi-am permis sa il postez tradus in romana ; originalul este in lb. franceza si postat in lb. engleza . Pentru cine vrea sa il citeasca direct versiunea in lb. engleza sa intre aici
[GameBlog FR] Care sunt motivele care v-au determinat sa amanati data lansarii pentru Gran Turismo 5 de mai multe ori?
[KY] Pentru Occident, nu am anuntat niciodata o data de lansare. Deci, lucrurile si-au urmat cursul lor, aşa cum era programat. Şi, bineinţeles, intervine tot timpul acelaşi lucru: Mereu am vrut să continui să lucrez la joc, dar oamenii din jurul meu ma opresc! Trebuie sa ma opresc si eu la un moment dat.
[GameBlog FR] Sunteti destul de multumit acum? sau totuşi doriţi să faceti mai mult?
[KY] Mereu am vrut să fac mai mult, desigur.
[GameBlog FR] Aţi menţionat conceptul de masini premium. puteţi să ne spuneţi mai mult?
[KY] masinile standard sunt de fapt masini din jocurile anterioare ale seriei. Am avut de lucru mai puţin pentru a le converti la PS3. Ele au fost incluse pentru a oferi o mai mare varietate �n maşini. Masinile premium cu toate acestea, sunt ca o bucatica din viitorul seriei GT. .Mai mult decat atat, precum am menţionat mai �nainte, este posibil sa fi mers prea in detaliu pe PS3. Ceea ce am făcut este, probabil, mai adecvat pentru o consola de generatie viitoare.
[GameBlog FR] Asta �nseamnă că doar autoturisme premium vor avea parte de un damage vizibil?
[KY] damage-ul va afecta ambele categorii de masini, dar acestea "se vor exprima" diferit �n funcţie de tipul de vehicul. Nivelul de detaliu al damage-ului pentru modelele premium este mai bogat ,dar toate masinile vor avea damage vizibil.
[GameBlog FR] Ai prezentat un nou mod online "special events" Those will they take the form of appointment on the internet? ( Nu am inteles exact la ce se refera aici ; cine stie mai multe detalii despre acest mod va rog sa ma completati )
[KY] Da, asta este
[GameBlog FR] precum ar fi posibilitatea de a concura �mpotriva lui Sebastien Loeb?
[KY] Da, intr-adevar
[GameBlog Părintele] Cat de mult a fost schimbata fizica jocului in comparatie cu GT5 Prologue?
[KY] Caracteristicile, mişcările anvelopelor şi suspensia s-au schimbat profund din prologue. Putem spune ca este diferit total.
[GameBlog FR], după o vacanţă bine meritată, continuati imediat cu GT6, sau aveţi şi alte proiecte �n cap?
[KY] Mie de fapt imi place sa lucrez. Nu intentionez sa imi iau o vacanta. Şi, desigur, există �ncă multe lucruri ce se pot face pentru Gran Turismo. Aceasta ma va indemna probabil să �ncep lucrul la GT6. Indiferent de ce se va intampla pot sa va asigur ca asteptarea pentru GT6 va fi mai scurta decat cea pentru GT5.