Single post: PS3 Eagle Eye Converter
-
Senior Member

Originally Posted by
BliZZarD
Pai atunci daca sa inventat asa ceva si incepeti sa'l folositi la consola voastra ce rost mai are sa jucati de pe consola?Puteti sa va deschide'ti calculatorul si sa jucati acolo cu mouse si keyboard.
Gadgeturile astea distrug spiritul clasic al consolei de a te juca folosind un joystick.

Spiritu clasic al consolei e gen Mario,God of war,darksiders,fifa,racing etc....dar shooteru din cate stiu eu a aparut prima oara pe pc(gen doom,duke nuken 3d) nicidecum pe consola asa ca spiritu ii revine mouse-ului si tastaturii in + nu mi-am putut permite de mic sa am o consola sa pot face practica la shootere si daca am jucat 10ani+ pe pc acum se pare ca nu mai am dispozitia necesara nici timp si nici rambare sa invat sa joc din joystick asa ca am liberu arbitru de a juca din mouse si tastatura atata timp cat pe site-ul celor de la ps3 nu scrie ca mouse+tastatura=hack asta inseamna ca unii pot fi la fel de buni din controller ca cei din mouse+tastatura.Aleg sa joc pe consola pentru singurul fapt ca la o consola nu e necesar sa faci upgrade de componente si nu prea sunt codati.