Single post: Castlevania: Lords Of Shadow
-
Senior Member
L-am jucat eu mai inainte.
Tare scurt si duce in eroare intr-o anumita masura: pare doar joc de actiune, dar din ce am vazut prin trailere si prezentari, o mare parte din joc e si platforming.
Camera e pozitionata mai jos decat la alte jocuri de acest gen, face totul sa para mai fain si mai dinamic, dar incurca atunci cand trebuie sa apreciezi cat de aproape e inamicul de tine. Asta mai ales cand ai ditai namila de monstru in fata si trebuie sa faci dodge fix la momentul potrivit.
Sistemul de lupta si upgrade-urile imi amintesc de Devil May Cry 4, ceea ce e de laudat, din punctul meu de vedere. Multe combouri deblocabile, e fainutz cand zgudui pamantul cu cate un nou combo. Bataile in sine mi s-au parut gandite bine, simti ca rupi pe bune varcolacul in doua 
Dodge-ul e pus pe Left stick + L2, lucru care mi se pare mult mai ok decat sa te tot repezi la Right Stick pt Dodge si sa trebuiasca sa intrerupi ce butonai din greu la patrat si triunghi.
Sper ca e doar o problema de implementare in demo, dar anumite texte care-ti explica rapid de tot ce ai de facut in urmatoarea portiune sau urmatorul quick time action is greu de citit, in mare parte din cauza fontului subtirel. Daca nu l-ai vazut si citit imediat, te-a halit lupul.
Din punctul meu de vedere, pare un inclocuitor foarte bun de Devil May Cry 4 (poate si pentru ca nu au mai scos baietii patch de trofee la DMC4
)