@enthroll , eu o sa incerc sa scad la level 200 . asa tu o sa trebuiasca sa fii doar level 170. se poate ? (hai ca e munca de juma de ora in lumea 4-2 cu pure black tendency )

cat despre ideea unui caracter nou mi-ar placea, da eu as avea destul de putin timp la dispozitie ... poate in vacanta de iarna . pana atunci ma joc moderat si incerc sa fac rost de restu trofeelor (imi mai trebuie acela cu bladestone :-l , sastiu toate miracolele , toate armele unice (imi mai trebuie 3 ) si toate inelele (imi mai trebuie 1 ...chiar friends ring ... adica imi trebue pure white character tendency la urmatorul playthrough . si dupaia o sa am platina . cred ca pana la inceputul lui decembrie o sa pot sa le am toate astea .

Btw , cand o sa apara project dark , ne dam toti pre order si il jucam din prima zi ? daca o sa aibe acelasi Multiplayer atunci o sa fie perfect . Ne facem un clan de romani si rupem tot . Oricum aproape sigur o sa dau pre order la collectors la Project dark (bine-nteles cand va fi anuntat si va fi pus la vanzare )