Single post: PS3 Eagle Eye Converter
-
ZecaR_13

Originally Posted by
beugen2001
Spiritu clasic al consolei e gen Mario,God of war,darksiders,fifa,racing etc....dar shooteru din cate stiu eu a aparut prima oara pe pc(gen doom,duke nuken 3d) nicidecum pe consola asa ca spiritu ii revine mouse-ului si tastaturii in + nu mi-am putut permite de mic sa am o consola sa pot face practica la shootere si daca am jucat 10ani+ pe pc acum se pare ca nu mai am dispozitia necesara nici timp si nici rambare sa invat sa joc din joystick asa ca am liberu arbitru de a juca din mouse si tastatura atata timp cat pe site-ul celor de la ps3 nu scrie ca mouse+tastatura=hack asta inseamna ca unii pot fi la fel de buni din controller ca cei din mouse+tastatura.Aleg sa joc pe consola pentru singurul fapt ca la o consola nu e necesar sa faci upgrade de componente si nu prea sunt codati.
Daca ai citi mai atent ai vedea ca eu nu m-am referit la shootere ci la faptul de a te juca cu tastatura si mouse-ul pe consola.De aia ai calculator ca sa folosesti mouse-ul si tastatura in voie iar la consola sa folosesti un joystick.Cel putin mie asa mi se pare normal...parerea mea!