Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dificultatea "easy" in jocuri
-
Senior Member

Originally Posted by
erik95
Dificultatea trebuie sa creasca pe parcursul jocului
Sunt de acord, jocul trebuie sa devina progresiv mai dificil, pe masura ce te apropii de final. Insa sa nu devina PREA dificil si frustrant, mai ales cand esti pe easy. Banuiesc ca ai jucat Killzone 2. Ai impresia ca e din ce in ce mai dificil ? Mie mi-a creat probleme inca din primul nivel. Nu ca n-am trecut de el, insa daca nu erai atent un pic...imediat admirai decorul din pozitia culcat. Si au fost nivele destul de avansate, spre sfarsitul jocului care erau destul de lejere, deci pica si asta cu dificultatea din ce in ce mai mare spre final.

Originally Posted by
erik95
unii spun ca jocul ar deveni prea monoton daca ar fi altfel.
Foarte bine, "unii" ar trebui sa joace pe hard sau very hard. Eventual cu o mana legata la spate, pentru un "extra-challenge". Trebuie sa fii usor cretin sa joci pe easy si sa critici jocul ca e monoton. Insa trebuie sa fii complet retardat sa faci un joc pe easy care sa fie FOARTE greu de trecut. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ce nervi am facut noaptea trecuta... Admit ca nu-s un "gamer" profesionist si ca nu manuiesc controller-ul de PS3 la perfectie. Dar tocmai de aia joc pe easy.
Ce sa zic, nici nu credeam ca vor fi asa multi de acord cu mine 
Ah, mai e ceva. Sistemul de autosave. Nu stiu cum a fost gandit, dar e foarte stupid. Mai ales pt easy : ar trebui sa salveze mult mai des, dau din nou exemplul de aseara. Checkpoint-ul era jos, imediat dupa ce se deschide etajul 2. Bun. Urc spre etaj si iau pozitie, chiar imi apare ca am completat obiectivul de a ma aseza la etajul 2. Dar NU SE SALVEAZA. De ce ? Mai joc un pic, elimin o ceata de inamici de jos. TOT nu se salveaza. Devine frustrant daca mori intre timp. Reiei totul de jos. Sa revin. Trece si al doilea val. TOT NU SE SALVEAZA. Deja e exasperant. Pt ca vin niste baieti care trag cu rachete. Si aici mor tot timpul.
Cineva imi recomanda walkthrough. Aha...am citit. Cica "dodge the rockets and you'll be fine". Usor de zis, greu de facut. Ma feresc de rachete. Incerc sa ma duc sa-l omor pe unul. Vad racheta ca vine. Si-s mort. Nu stiu cum sa descriu in cuvinte experienta. Da, "apuc" sa vad racheta. Si am murit. Ah, mi-am amintit. Sunt pe easy. N-ar trebui totusi sa rezist la o racheta macar ? Nu, ca e joc realist. Am inteles. Dar stai, mi-am amintit ca am urcat la etaj si am bagat vreo 9-10 gloante intr-un inamic si a trebuit sa dau reload. Dar ala nu e mort, trage in mine. E FOARTE realist, nimic de zis 
Deci asta e o alta mare problema. Sistemul de autosave. Daca salva mult mai des nu aveam probleme. Alta e sa reiei jocul de unde ai murit si alta e sa iei jocul cu 5 minute in urma.

Originally Posted by
SeikQ
Incercati Mafia 2 pe easy. Eu il joc pe cea mai grea treapta de dificultate si nu am intampinat probleme deloc, deci ma gandesc ca pe easy ofera ce vreti voi

Nu paria pe asta. Iti dau un exemplu : am jucat Uncharted pe easy si l-am terminat cu greu, ultimul boss a fost frustrant. Pana la urma am trecut cumva. Si m-am dus la un prieten bun care a jucat si pe crushing. Si m-a lasat sa incerc pe crushing finalul. Absolut nicio diferenta fata de easy. EXact acelasi script, acelasi numar de inamici, totul identic.