Single post: Ajutor Achizitionare LED TV - Samsung LE40C750
-
Senior Member
+ pot folosi un HDD estern pe post de recorder sau pentru timeshift (pun stop pe transmisie "in direct", cre�nd de fapt un buffer pe HDD, care incepe sa inregistreze). Nu pot insa inregistra de pe posturi receptionate analogic, dar in UK nu cred ca mai exista asa ceva..
+ pot vedea majoritatea containerelor si formatelor de film digital de pe USB, fara ajutorul unui media player
+ pot regla aproape orice tine de imagine: nivelul de balans de alb, nivelul de negru din semnalul hdmi, gamma, nivelul de detaliu al "umbrelor" (chiar functioneaza, ajustarea nu modifica nici un alt element);
Internet: simpatic pentru weather.com si pentru YouTube, sunt o sumedenie de aplicatii pe care le-am deschis odata si nu le voi mai deschide niciodata. De asemenea, permite update-ul firmware direct, fara a mai fi necesara descarcarea de pe un PC pe USB apoi conectarea la TV. Nu are insa un browser http, navigarea se bazeaza doar pe anumiti clienti/ aplicatii suportate.
+ iesire optica prin care iese sunetul oricarei surse selectate, inclusiv a surselor analogice.
+ naturaletea culorilor
+ imagine interpolata analogica senzationala! (receptie tv analogic sau surse vechi, VHS etc.)
+ upscaling pana la 1080p a tuturor materialelor rulate pe USB (HDD extern, stick usb, retea)
+sunet incredibil de rotund si de plin pentru un LCD (de la care nu assteptam nimic in acest sens). Chiar daca sunetele grave nu sunt foarte prezente, nu poti asculta intotdeauna stirile prin sistemul Hi FI.
- nivelul de detaliu parca o idee inferior anumitor plasme, desi pe hartie modelul tinde sa aiba aceleasi calitati sub acest aspect;
- uniformitate nu foarte buna;
- din toate modalitatile Motion Plus (de "fluidizare" a miscarii, 200 Hz) cea care functioneaza cu adevarat perfect este "off"
. Sunt foarte bune toate, nici una excelenta. Dar eu sunt ingrozitor de tipicar.
- aplicatie pt. home network complet inutila, nu am reusit sa partajez niciun fisier de retea pentru a-l face vizibil pe TV. Este necesara o aplicatie 3rd party pentru asa ceva.