Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cat de bine s-a vandut Move?
-
Why so serious ?
In primul rand nu am jignit pe nimeni. Nu asta a fost intentia si nu vad nici un cuvant, care sa-l intorci pe 15 parti, din care sa reiasa ca jignesc pe cineva. Tu esti singuru care te simti. Este doar o parere personala si trebuie luata ca atare.
Referitor la legatura cu vanzarile, pur si simplu, tot ca o parere personala (am tot dreptu sa am asa ceva si sa o impartasesc) mi se pare aiurea sa dai bani pe un controller de "Wii" pentru a te juca jocuri de PS3. Asta denota lipsa de imaginatie din partea Sony, companie de la care am niste pretentii enorme.
Referitor la lucruri pe care nu le am si nu le voi avea - incerc sa ma abtin sa comentez la aceasta remarca si sa nu o iau ca pe o jignire la adresa mea, ca ar fi prea urat din partea ta.
Daca mai ai ceva sa-mi spui, te rog sa o faci pe PM.