Single post: PlayStation Move
-
Member

Originally Posted by
Srachi
Ma deranjeaza tare mult ceva la controler in unele jocuri. E vorba de jocurile unde trebuie sa misti tinta pe ecran sau jocurile ce au in meniu pointer.
Poate ca problema asta dispare sau nu e atat de evidenta daca stai la departare mare de tv sau daca developerii seteaza o sensitivitate mai mare pointerului sau aiming reticulei.
Faci calibrare , totul ok, incepe jocul (ex. the shoot), incepi sa-ti misti tinta si vezi ca miscarea de ochire nu pare naturala doar in partea centrala a ecranului, asta fiindca daca trebuie sa duci tinta in margini sau in colturile ecranului observi ca controleru deja nu mai e indreptat spre tv ci in afara lui disparand senzatia de ochire. Asta se intampla si in meniuri unde ai pointer.
Mare minus al controlerului daca chestia asta nu e legata de soft developing.
Om trai si om vedea, is curios de socom si kz3. Sau are cineva RE5 GOLD ori M.A.G. sa-si dea cu parerea? Chiestia asta la controlerul de la wii nu exista din cate tin minte.
Oricum controleru ramane o comoara la unele jocuri, vor fi grozave jocurile sport gen box, tenis si alde alte inventii. care vor folosii partile bune a controlerului. Mai este cineva cu aceiasi impresie despre problema asta ce ma deranjeaza pe mine sau is eu exagerat?
Exact de aceeasi problema m-am lovit si eu. Am cumparat controlerele ieri. Am jucat aseara 4 persoane adulte fara nici o problema. 100% fun. Azi dimineata a incercat prietena mea sa joace jocul ala cu arcul de la Sport Champions. Numai aiurea nimerea. Am zis: da-mi sa incerc si eu ca sunt mai gamer decat tine.Stupoare. Exact cum ai zis si tu mai sus. Dupa calibrare tinta respectiva ori iesea de pe ecran ori chiar daca tineai Move-ul nemiscat, acel pointer se misca singur pe ecran. Sper sa rezolve cei de la Sony problemele astea, caci altfel ar fi mare pacat.