Ok, sorry. Si eu sunt cam pe muchie de cutit. Si da, si pe mine ma prinde frustrarea cand vad ceea ce vezi si tu in mijlocul zilei, si anume terasele pline.

Ontopic. Acum serios vorbind, poti incerca sa stabilesti cu cineva din vecini ca atunci cand te suna postasul sa-i dai de veste si sa-ti ia el/ea jocul. Nu e mai usor asa decat sa stai cu stress-ul ca ajunge/nu ajunge ? Chiar sa pierzi asa o "investitie" de 150+ RON nu e prea placut. Eu sincer asa fac si sunt foarte multumit. Urmeaza insa sa vezi si tu daca ai vecini cu care te poti intelege, ca uneori si situatia asta e problematica.

Daca postasul e ok si te intelegi cu el, te si poti intalni cu el undeva atunci cand scapi de la munca, am facut si asta. Mi-a dat beep ca are un colet, l-am sunat inapoi si l-am intrebat pana la cat il gasesc si unde, ne-am intalnit, mi-a dat jocul si asta a fost. Acum in sensul asta pot spune ca sunt norocos, naiba stie cine o veni in locul lui daca-l schimba pe factorul acesta postal. Tot ce zic e sa incerci, nu ai ce sa pierzi, din contra.