@AndRewap, ce mi-ai aratat tu in compilatia asta sunt suturi normale , toate din pozitie oblica, cunosti pozitia oblica , la coltul lung, sut drept( linear), puternic, daca nici asa nu dai gol atunci chiar ca ai juca degeaba Fifa, daca te uiti la semnatura mea o sa vezi ca am 2 jocuri fifa, unul bun(09) iar pe Fifa 10 il joc fregvent pe consola cumnatului meu, stiu cu ce se papa Fifa f bine, stiu sa sutez, stai tu linistit.

Te rog sa urmaresti traiectoria suturilor lui Hagi in special cand mai au 2,3 metri de poarta, ai sa vezi cum schimba directia si portarul ramane masca. Ai un sut al Lui Roberto Carlos din lovitura libera unde traiectoria pana la aproximativ 5 metri de poarta e mult in afara cadrului iar apoi efectul imprimat in lovitura o duce la vinclu, eu la asta ma refer.

Goluri din pozitie oblica din preajma careului sau din interior trase puternic in linie dreapta pe coltul lung...sa fim seriosi , sunt banale, eu ma asteptam sa-mi arati executii centrale din preajma caciulii careului in care mingia pacaleste portarul in ultimul moment, dinamica ei sa exprime acest lucru, suturi de la 30-40 de metri in care mingia cade sub bara in vinclu, am spus cade , nu merge in linie aproape dreapta,pe care eu jucand cu cumnatul meu Pes de pe"canapea" le-am realizat etc.

Vezi ca Matel (in liga lui Mitica, am vazut meciul in direct) a realizat anul trecut un gol de la 38 de metri din pivotare pe pozitie statica, primind mingia cu spatele la poarta, asa ceva e rar in realitate si poate fi considerat un "bug real", nu? Eu nu stiu ce a facut Ibra pana a pivotat cu sut din pozitie statica dar am mai vazut lucrul acesta si la Alan Shearer si de la o distanta considerabila.

Iar faptul ca am spus despre Fifa ca e un joc facut pt retardati e sustinut de ping pong passing, de pasele perfecte cu L1 la care sub nici o forma nu poti sa ai interventie cu un aparator decat accidental, deposedarile perfecte cu L2, asisturile astea duse la extrem, unde AI-ul face aproape 90% tot jocul pana ajungi in fata portii daca te folosesti de el iar in FIFA e folosit cu nesimtire.

Retardul este o persoana a carui creier nu are o viteza de procesare informationala normala,vb de retarzia in gandire si implicit in miscare, vorbire si asa mai departe, el trebuie sa fie ajutat sa faca un lucru ce este banal pt persoanele normale, asa si la FIfa , cand te folosesti de butoane magice sau ping pong sistem pt o simpla pasa, (conditie de baza in jocul de fotbal), nu pot sa spun decat ca esti retard si ai nevoie de ajutor pt a o face ( nu e o exprimare personala, nu te vizeaza pe tine sau pe cineva anume, e generala).Multumesc