Mai baieti, eu zic ca va certati degeaba.
Pana la urma tine de gusturile fiecaruia si aici ma refer la orice joc nu numai la cele in cauza, PES / FIFA. Eu sunt fan PES dar asta nu inseamna sa sustin ca cel mai tare joc de fotbal este PES-ul sau sa-i jignesc pe cei care joaca FIFA, pur si simplu este preferinta mea si cum am mai spus tine de gusturile fiecaruia. Fiecare din cele 2 jocuri are plusuri si minusuri, sunt lucruri care nu imi plac la PES dar imi plac la FIFA si invers. Niciunul din ele nu este perfect si nici nu va fi vreodata, banuiesc ca sunteti constienti de acest lucru, asa ca hai sa nu mai fim rai unii cu altii (fanii PES cu fanii FIFA) si sa ne bucuram fiecare de jocul care ii place. Chiar nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim doar ca preferam un alt joc, am patit si eu asa ceva mai demult tot pe acest forum in legatura cu PES si FIFA, pur si simplu am spus cum vad eu aceste 2 jocuri, diferentele dintre ele, fara sa jignesc jocul FIFA sau pe fanii lui si au sarit 2 baieti ca arsi sa ma ia la misto, nu am inteles de ce si de atunci am zis sa nu mai postez in astfel de thread-uri. Ma opresc aici, ma gandesc ca poate v-am plictisit si poate ne intalnim odata fanii PES cu fanii FIFA la o bere si de ce nu la un joc .
Numai bine la toti