Cred ca am sa mi bag picioarele in jocul lor si n am sa mi cumpar nici un Vietnam. Astia de la DICE sunt niste nesimtiti. Cum p#$a mea se asteapta sa le dau bani pe un DLC de tot rahatul cand ei ne dau m#$e prin simplul fapt ca nu se mai ocupa de joc. Ca%atul asta nu mai merge cum trebuie de vreo 2 luni iar ei se ocupa de celalalt joc care o sa l strice prin suportul prost oferit userilor, fara a repara o problema care afecteaza toti playerii. Si partea cea mai proasta e ca se intampla in fiecare duminica seara, exact cand vrea omul sa impuste tot ce misca pentru a se pregati pentru o saptamana de stres (vorbesc de resetul stats urilor)

Tare am eu o presimtire ca se va intampla exact cum a fost cu BC2 cu serverele la inceput, de jumate din playeri nu puteau juca online.

Inca o chestie care ma calca pe nervi este ca nici acum nu am implementat rahatul ala de sistem cu care poti sa vezi screenshoturile facute in joc. La ce naiba poti face SS urile daca nu le poti vedea? DICE can lick/suck/bite my .

Quote Originally Posted by sacalul273 View Post
Omule, calmeaza te. E deja al 2 lea post de tipul asta pe aceeasi pagina. Ai putea sa te limitezi la un simplu "Thanks" ca nu moare lumea daca nu vede ca te c@ci tu pe tine de ras.

PS: Lipseste coerenta din postul acesta dar mi e prea lene ca sa l mai editez. You ll figure it out.