Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghid de acvaristica, intretinere acvariu, pesti, plante si echipamente
-
Admin
Pentru cei care nu cred in eficienta acelor mici filtre de apa de la retea, sau care inca mai cred ca apa lor de la robinet e buna de baut... well, aveti mai jos exemplul clar... Poza unui filtru de 5 microni, dupa nici macar 2 luni de folosire. Si atentie, este pus pe un volum de apa MINIM (adica o picatura pe secunda)... probabil la un volum normal de apa, ar arata asa in nici macar o saptamana. Deci, aveti grija ce apa folositi pentru pestii vostrii si pentru voi. Sau ascultati-mi sfatul si folositi astfel de filtre (minim filtru de 5 microni + filtru carbon). E mult mai safe !