Originally Posted by
ramusg
Asta e concluzia ta? Vezi ca exprimarea mea a fost una generala si nu personala, daca unii se regasesc in ce am spus si se simt ofensati pt ca au nevoie de ajutor pt a juca un simplu joc de fotbal nu este vina mea. Eu am primit o mustrare din partea voastra pt atac la persoane, injurii( cred ca voi, "regentii" acestui forum nu prea aveti cunostinte de drept penal in legatura cu atacul la persoane, numai acolo il gasesiti definit, injuriile se lanseaza tot in mod personal, exceptie fac cazurile referitore la un popor sau o natie, aici nu e cazul, nu avem poporul jucatorilor de Fifa) drept pedeapsa pt exprimarea mea in forma bruta.
Sa-ti mai dau o veste, nu exista mai mult analfabet sau mai putin analfabet (gradele de comparatie), semi, cum spui tu, subtilitatile sunt greu de inteles chiar si pt multe persoane cu un bogat bagaj informational, iar cuvantul retard nu e o ofensa, mai cititi si voi prin dexul ala. Ne batem cu pumnul in piept ca putem diferentia o persoana alfabetizata de una nealfabetizata ( intelegi exprimarea, nu?) dar nu stim ce inseamna retard( starea unei persoane mai putin dezvoltata decat a altora). Sa fim seriosi, eu la asta am facut referire, daca nu poti sa faci un lucru cu acelasi rezultat decat cu ajutor iar alta persoana o face fara ajutor, pt mine acest fapt denota o slaba dezvoltare a aptitudinilor, inclusiv de gandire. Multumesc
Ps: sa nu faci greseala sa folosesti semi-destept, exista doar destept, nu exista mai putin sau mai destept, mai inteligent sau mai putin inteligent, daca erai stapan pe tine imi ziceai verde-n fata analfabet, cu directionare clara spre persoana mea si nu o scaldam ca la botez, intelegi?
Vezi ca unii oameni considera atacul la persoane egal cu defaimarea, si acest lucru este gresit, nu mai explic de ce pt ca ma lungesc mai mult decat am facut-o.