Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Clubul Xbox 360

1. #8156 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Inițial au spus că �n vara acestui an acum am schimbat �n Q4. Sincer să fiu și eu m-am cam plictisit de așteptat (defapt vreo 3-4 din Cluj doar prieten de-ai mei) tot stăm...și stăm...

Oricum la �nceput nu era vorba de 2 versiuni (Standard și TE) - de menționat că TE-ul (defapt controllerul) a fost banat de cei de la MLG (treaba lor...).

C�t despre schimbări și �mbunătățiri...de fiecare data au schimbat/adăugat ceva. Ce s-a schimbat p�nă acum de la primul model arătat la �nceputul anului:
    • D-pad-ul (l-au mai ridicat, distanțat și l-au fragmentat mai vizibil)
    • Firul (din fir normal �n modelul șiret - nu știu denumirea exactă dar eu așa-i zic, șiret...că textura seamănă cu cea a unui șiret)
    • Mapping buttons (�nainte erau 2 switch-uri pe spate, acum sunt 2 butoane)
    • Lumințe (pentru TE edition)
    • Au schimbat butoanele - timp de răspuns mai bun + acel click de mouse de fiecare dată c�nd sunt apăsate
    • Au schimbat și aspectul puțin
    Cam at�t.

No acuma serios nu știu care-i faza de ce-l tot am�nă. Probabil așteaptă ceva eveniment special?

Diferența dintre modele e de ~ 10$ (deci clar TE), plus că magazine sun O TONĂ (chiar și la noi �n țară sunt cateva bune și de �ncredere).

Lista cu magazine de unde poate fi cumpărat ONZA-ul (atașată).

*p.s.

Eu unul nu știu de unde-l iau �ncă...dacă bagă la noi taxe aiurea (sare de 200 de lei...) așa că mai bine-l iau direct de la sursă și gata

*p.s. 2

Pentru alte �ntrebări apelați cu �ncredere la Live Chat-ul disponibil
    �n general dimineața �ntre 7 și 9 sunt Annie sau Sophie acolo =^.^=
    Attached Images Attached Images magazine.jpg