Single post: Ajutor Achizitionare LED TV - Samsung LE40C750
-
Senior Member
Raspund punctual. Pregatesc o prezentare mai ampla a TV-ului pe care sper sa o postez la sfarsitul saptamanii.

Originally Posted by
gabi nechita
Multumesc. Retine ca modelul pe care l-am achizitionat eu este cel de 40', nu de 46' pe care-l cauti tu.
sa nu uitam si conversia 2d-3d(se pare f reusita a celor de la samsung)prin care poti converti orice program tv,film din 2d in 3d(util in lipsa de material video 3d )
Conversia in sine este o prostioara, functioneaza in limite decente la imagini HiRes statice, in rest te va amuza exact 10 minute. Discutia poate fi interminabila vis-a-vis algoritm implementat, bazele unei viitoare tehnologii etc. In prezent, functia respectiva in forma actuala este zero (afara de plusul de marketing)
cat despre crosstalk,acest fenomen e mult mai redus ,daca in momentul vizionarii in 3d,tv-ul e incalzit(functioneaza de ceva timp-macar 1/2 ora)
Adevarat, este specificat si in manual. Totusi, efectul este extrem de prezent in primele minute de la aprinderea Tv-ului si mai putin observabil in continuare.
in momentul de fata in cutie se vinde (neprecizat oficial !)cu o pereche de ochelari(cu baterii)
Fals. Cel putin, in forma in care este distribuit in Romania. Am gasit intr-adevar in cutie un manual al unei perechi de ochelari si-am reusit sa mai "storc" de la distribuitorul care mi l-a oferit o pereche de ochelari cu titlul de discount. De unde provenea insa acea pereche de ochelari imi este cu neputinta sa spun insa nu poti inputa lipsa acesteia nicinunuia din distribuitori de vreme ce nu exista in lista de accesorii din manual.
1-la ce pret l-ai achizitionat si de unde(la amazon uk=1100
� si cu un player br 3d cadou doar in septembrie,la debo=5900ron,la baietii gri=4800(fara garant.)-5200ron(1 an garant.)?
2-ce fel de panel ai numerit,(crezi ca e valabila loteria panelurilor si in cazul acestui tv)?
Pretul la care l-am achizitionat eu este irelevant atat prin prisma diferentei de diagonala cat si datorita faptului ca l-am achizitionat de la un distribuitor en gross in virtutea unei colaborari comerciale. Am platit pentru el 5.150 de lei (inclusiv o pereche de ochelari) in conditiile in care la orice retailer mare (Domo, MediaGalxy) pretul este in jurul a 5.450 - 5.490 lei Tva inclus, iar la AVStore (online) este disponibil si pe stoc cu pretul de 4.490 lei (dar nu stiu de unde provine si cine asigura garantia.
Panoul este S-PVA, acelasi la toate modele C750, cel putin teoretic. Am citit pe forumuri straine despre un batch de 40' cu diferite defecte, insa n-am gasit nimic despre cele de 46', asta daca la asta te referi cand spui "loterie".