Quote Originally Posted by liviu15 View Post
Cred ca multi de pe aici de il compara cu psp-ul nu au jucat vreodata un joc 3d , chiar daca ar avea grafica putin mai proasta ca doar rezolutia e de 400x240 , ce grafica cereti de la rezolutia asta , iar pentru cei care o sa zica ca defapt este de 800x240 acei 800 sunt impartiti in 400 pentru un ochi iar ceilalti 400 pentru celalalt , iar ca hardware e mai bun ca psp , iar pretul , cumparati voi de banii astia un tv 3d 50milioane + ochelari 3d vision 7mil , plus ca va trebui sa stati cu ochelari , in timp ce pe 3ds veti sta fara , tehnologie care nici nu e disponibila pietei momentan , deci la acest pret este binevenit , iar acesta este pretul de inceput in 2 ani va avea acelasi pret cu dsi-usl astazi , nu mi-a placut niciodata ds-ul dar acesta cred ca o sa fie primul pe care il iau datorita ecranului 3d , numai daca nu vor aduce si in psp2 un ecran 3d dar nu cred ca asta ar ridica costul la peste 400dolari deoarece va trebui un ecran mai mare ca doar e psp si cred ca ar si avea o rezolutie mai mare. Din acel 3ds cea mai scumpa componenta este ecranul , si cu cat e mai mare cu atat e mai scump.
What exactly did you smoke today?