Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Tv tuner HD

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Post Tv tuner HD

�mi poate recomanda cineva un TV Tuner HD - PCI? (nu conetază prețul...acuma no, nici să fie 50 de mil...).

M-am tot uitat pe site-uri IT rom�nești și nimic...

Eu am obiceiul de a face video guides (c�nd văd că nu există pe youtube, etc) și niciodată n-am fost mulțumit de calitatea clipurilor. �n cazul youtube, mereu trebuie să aștept o perioadă de timp...ca să apara high quality option (și nici cu aia nu rezolv mare br�nză). Nu vreau ceva super profesional...vreau doar să fiu și eu mulțumit (home use). Dacă tot fac un guide...apoi să-l fac cum trebuie, nu bătaie de joc (aka gayguide).

Mulțumesc anticipat.

*p.s.

Sau dacă are cineva de v�nzare...nu mă deranjează că e folosit, doar să-și facă treaba (3-4 ani).

***later edit***

Acum am un TV Tuner Leadtek TV2000 XP - a fost bun la vremea lui dar acum...

(plus că n-are drivere pentru Vista x64 - a trebuit să modific eu un driver ca să-l fac să meargă...-)

***later edit 2***

Am găsit acest link

http://www.hdtvtunerinfo.com/comparetuners.html

...se pare ca am de unde alege. Sper să găsesc și la noi...
    Attached Images Attached Images tv-tuner-leadtek-tv2000-xp-global-ro.jpg leadtek-20tv2000-20xp-20expert_1.jpg