Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
Si quick scopingul si campatul sunt pentru cei care nu pot face killuri normale (NooBi)
Campat, de acord.
Sniper, sunt 50% de acord. Cu un M21 / WA2K / .50 da, ca poti sa campezi cu ele si daca vine unu langa tine gata tragi parca ai fii la FNFAL. Cand vine vorba de intervention ai 1 glont pe 2-3 secunde. La cat de "balanced" sunt armele, in 3-4 secunde te omoara si cu painkiller, deci daca joci cu intervention te asigur ca tre sa fii mult mai precis decat cu un .50 cal.
Dar quickscoperi noobi, nu. Tu ce preferi sa gasesti in snd, un grup de playeri care joaca bine cu sniperu' si fac 360-uri (skill, b�) sau un grup de 6 noobtuberi cu OMA si Danger Close?
Your choice

Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
Noob inseamna sa nu stii sa joci pe cand cei cu quick scope au jucat jocul foarte mult. Pe mine ma streseaza copii ce joaca la quick scope pe S&D si zic ca sunt cool sau cred ca impresioneaza pe cineva.
Zombie mode e bun si sper sa faca la fel ca la WaW, la fiecare map pack sa puna o harta pentru zombie mode.
Ma, in joc arma aia e pusa si ea cu un motiv.
Plus ca 402 a zis pe twitter odata ca unul dintre motivele efectului lu' SoH Pro e pt sniperi conceput. Si crede-ma, nu ai cum sa opresti quickscoperi (sau sa ne opresti) care chiar stiu ce fac, nu se duc in SnD si incearca sa faca un 1080 headshot wallbang noscope la fiecare kill.

Eu, de exemplu fac quickscopes din CoD2.
Singura problema acolo e ca nu ai cum sa faci jumpshot, deoarece nu ai voie sa pui tinta in aer (tf2? ).

Si pentru cine zicea in thread-u' asta ca n-o sa fie posibil quickscopes.
S-au putut in 2 si 3 fara Sleight of Hand? Da.
S-au putut in 4 si 5 fara Sleight of Hand? Da.
O sa se poata in Black Ops fara Sleight of Hand? Da.