Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
02-10-2010 23:18 #8215 SP
Banned
keanustar sfatul tau nu m-a ajutat
in schimb m-a ajutat altcineva si sa spun solutia
te poti conecta la xbox live direct cu cablul de net daca aveti rds
doar bagi cablul de net in consola,la additional scrii cont si pass de la net si faci testul si gata
de ce nu mi-a mers de la inceput?simplu,eu am introdus si nume la provider si nu trebuia
iar la ip si dns am lasat automatic