Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Member
Nuuuuuuuu....!!!
Am fost prin Auchan (Titan) azi si ca de obicei ma duc direct la vitrina cu jocuri si console, apoi la mancare, apa si alte chestii deastea nevitale omului...; ma rog, am fost la vitrina de console si am avut o mare surpriza, dar ce zic eu, doua mari surprize:
Prima este cea ca au bagat noul XBox Slim
, nou nout si in toata splendoarea lui lucioasa
, dar...
A doua surpriza a fost ca a disparut PS2-ul din vitrina,
pfff...
Ok stiu ca Sony se gandeau sa se opreasca cu jocurile de PS2 (productie, si toate cele)(poate au si facut-o de mult)
dar chiar asa, sa scoata consola din magazin sau poate ca se epuizeaza stocurile !?
Poate ca Da... poate ca Nu...
Voi ce ziceti
Incepe SFARSITUL?