Single post: Dead Rising 2
-
Turbo Killer

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Ce naiba sa fac cu psihopatii aia? Pe dementul cu motocicleta din case 1 nu l-am putut omori nicicum

Pe Leon trebuie să-l ademenești spre gardurile alea albastre. Cum vezi că vine spre tine sari și el se �mpotmolește. �i dai p�nă scapă și repeți tactica.
Faza e că poți să-ți personalizezi tactica...nu neapărat acolo. Important e să fie �mpotmolit. După ce faci level serios și crești căsuțele de damage...din c�teva hit-uri e pa.

Originally Posted by
Raskolnikov1944
si a si disparut de acolo cand am inaintat in story.
Da, el răm�ne pe tot parcursul primului caz.

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Acum am ajuns la Antoine

care nu mai vrea sa moara. Sunt level 11...Ce tactica sa abordez cu el?

La Antoine, bucătarul, trebuie să-i dai cu arme grele (de preferat fire axe, sledge hammer sau combinații defiler) 2 hit-uri. Apoi �l lași să fugă la masă, pentru a se regenera, și atunci �i mai dai 2 hit-uri...și tot așa. Nu sta aproape de el iar c�nd �l vezi că vrea să dea cu farfurii fugi �n stradă printre zombie sau te ascunzi prin restaurant.
O altă tactică e să-i dau cu arme rapide (de preferat combinația knife gloves sau tenderizers) 3/4 hit-uri și c�nd fuge spre masă �l lași puțin să �ncarce animația lui c�nd măn�ncă și repeți 3/4 hits.
---------- Post added 05-10-2010 at 12:22 AM ----------
Justice Served
Completed Overtime Mode. TK got what he deserved.
Done! 
Tot internetul se pl�nge c�t de greu e ultimul boss (spoiler) și etc. (�ntr-un fel au dreptate că durează ENORM să-l bați cu proceduri standard) - ei bine eu am descoperit o mică tactică desul de interesantă
lol (probabil mai știu și alții de ea dar eu o fac video să fie...).
---------- Post added 05-10-2010 at 08:28 AM ----------
Are cineva jocul pe X360 și vrea să joace cu mine co-op? Nu trebuie să facă absolut nimic dec�t să fie �n joc...
Omor/salvez/combin eu tot! 
Thanks.