Single post: Demon's Souls
-
Senior Member
In primul rand, thx for the tips si... incurajari Mask, Enthroll si Tudoran
In al doilea rand, dupa o mica introspectie, am hotarat sa sterg persoanjul actual si sa o iau de la inceput in weekend, mai concentrat si mai motivat. Ma rog, s-ar putea ca planul sa-mi fie dat peste cap daca imi ajunge maine Castlevania, dar sunt slabe sanse, iar daca apuc sa ma bag din nou in Demon's Souls in weekend, nu ma las pana nu-l termin /even if it's the last thing I do
/.
O sa incep sa mai citesc diverse chestii pe net referitoare la joc, dar o sa incerc sa ma axez pe tipsuri de baza si nu pe strategii specifice pentru bossi - e adevarat ca am citit un mesaj pe acolo in care scria ca trebuie sa ii dai la gioale lui Tower Knight, dar totusi, tinand cont de scutul ala urias si intimidant, banuiesc ca era la minte cocosului ca nu are niciun sens sa-l ataci frontal 
Sunt insa alte chichite care, desi destul de logice, pentru mine nu prea au fost asa de la inceput. De exemplu, nu are niciun sens sa dai Use la Unknown sau Renown Souls cand esti in plin nivel pentru ca, intr-un fel sau altul, ai mari sanse sa le pierzi. In schimb, ar trebui sa faci asta in Nexus sau la un merchant de la care vrei sa cumperi, sa repari sau sa upgradezi ceva. Cel putin eu concluzia asta am tras-o.
In fine, jocul e grozav, I'll be back 
LE: Thief's Ring il aveam, celalalt nu