Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
07-10-2010 11:51 #4390 SP
VIP Member

Originally Posted by
AlanPoe
Cei cu precomanda la Medal of Honor primesc bonus continutul Limited? Indiferent de platforma? Adica Medal of Honor Frontline?
Trebuie comandata editia limited.
---------- Post added 07-10-2010 at 11:52 AM ----------

Originally Posted by
maweryck
cu marimea la tricoul MOH cum se face ?

o sa ma intrebe domnisoara la tel ? sau cum ?

Multumesc , Bafta

Da.
---------- Post added 07-10-2010 at 11:53 AM ----------

Originally Posted by
Mask
Razvan,as dori sa anulez precomanda la Medal of Honor si sa fac una la Fallout:New Vegas.
Precomanda nu o pot anula decat prin telefon?Pentru ca nu cred ca voi fi acasa ca sa raspund la telefon.
Cum fac?Pot sa fac precomanda acum la New Vegas si sa imi anulati precomanda la MoH ?
Daca vrei,iti pot lasa adresa de mail pe PM.
Multumesc.
Cand te suna colega mea pentru confirmare MOH ii poti spune ca nu mai doresti sa trimitem. Daca nu raspunzi la telefon, nu trimitem.
Intre timp, fa comanda la New Vega, vei fi contractat separat.