Single post: Killzone 2
-
07-10-2010 13:02 #2156 SP
Senior Member
Exact. Deci GG nu i-a luat in calcul pe cei care au luat jocul si l-au terminat offline - din moment ce nu au avut acces la MP /ca sa ii distraga/ sunt destul de sigur ca au terminat SP.
Tin minte ca si eu am luat jocul la lansare, l-am terminat pe cea mai usoara dificultate
/aveam consola de 2 luni, primul FPS pe DS3
/ si l-am vandut. Mi s-a parut destul de greu si pe cea mai mica dificultate /am rasuflat usurat dupa ce i-am facut de petrecanie lui Radec
/ si, neavand net la PS3, mi s-a parut cea mai buna alegere.
Probabil ca m-au inregistrat si pe mine la primul Trophy Sync, dar intre timp mi-am schimbat consola - odata cu ea s-a dus si profile data, iar daca intru acum pe My Killzone la statsticile pe misiuni am gol peste tot
Tocmai de aceea mi-am propus ca pana la KZ3 sa mai joc cel putin inca o data campania si sa bag un upload results sau cum se numeste. E urat acolo la profil asa gol.
In fine, concluzia e ca daca joci doar MP pierzi o campanie SP pe cinste si daca joci doar SP, pierzi unul dintre cele mai faine MP dintr-un FPS pe PS3. Tinand cont ca ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la precomanda MoH, cel mai probabil o sa revin si eu in maxim doua saptamani in Warzone 
LE: Thumbs up si pentru DLC-uri, care isi merita banii din plin si nu-s in niciun caz 'de umplutura'.