Single post: V-ati cumpara un joc de NES in ziua de azi ?
-
Junior Member
Am doua NES-uri care inca functioneaza perfect si cam toate jocurile importante: Mario 1,2,3, Duck Hunt etc. Sincer, la noi e mult, mult prea greu sa gasesti sa cumperi vreun joc NES in stare buna (e greu si sa gasesti, da pai in stare buna). Daca locuiam intr-o tara mai dezvoltata gen Australia sau state gaseam mai usor, sau si mai dezvolatata gen Japonia sau Marea Britanie unde gasesti pe ebay aproape orice joc iti imaginezi de la NES la Gamecube era altceva. La noi problema e ca nu prea gasesti nici de Wii, Xbox sau PS3 tot, da' pai sa vrei de generatii mai vechi.
Intrebarea e pusa bine, contextul in care ne aflam e prost.
In alta ordine de idei, pe Wii se pot cumpara jocuri vechi de NES, SNES, N64 la preturi foarte mici. Mi-am cumparat din nou Mario 1-3, Super Mario World, Donkey Kong Country 1-3 si inca cateva, deci inca o data se considera ca mi le-am cumparat (desi nu e acelasi lucru, stiu cum era).
Iar cei ca Scrat04 mai bine se abtin, ei sunt motivul pentru care nu prea gasim toata varietatea de jocuri de console din afara si doar cateva titluri mari, fiindca majoritatea romanilor "sincer dacat sa cumpere unu' mai bine folosaste un emulator". V-ati obisnuit sa fie toate gratis si mai faceti si figuri cand nu vi se ofera sau nu vi se reduce imic, d-aia merg toate struna in tara (salarii, afaceri etc).