Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Asta am auzit-o pana mi-a iesit pe urechi. Da, e adevarat. Nimeni nu face nimic. Ai tu ceva propuneri ? Ce crezi ca se poate face ?
iti zic eu ce se poate face
"sa nu ne mai gandim sa avem cel mai popular telefon de pe pamant (iphone) muncim ca dobitocii sa cheltuim o avere pentru un gadget fashionable care pe langa tot ce face mai da si telefoane ocazional..si are cel mai bun sistem gps al guvernului incorporat pentru ca atunci cand vor sa te urmareasca le'ai facut munca mai usoara in a cumpara asa ceva..
sa nu ne mai gandim doar la ce sa mai cumparam/avem..
sa nu mai acceptam locuri de munca care ne fac zilele gri pentru un salariu de ..
sa avem cat ne trebuie si sa ne folosim de ce putem la limita
sa inchizi televizorul for ever (sincer de 3 ani nu ma mai uit la tv si ma simt mult mai bine ca am scapat de minciuniile si porcariile lor..televizorul iti face programul)
sa nu mai veneram vedete
sa iesim in strada sa facem revolutie(cine a mai pomenit sa ai aprobare sa poti face greva)
opresiunea e solutia tuturor problemelor"
dar ai dreptate e greu sa ne abtinem la lucruri fara de care lumea a trait atat de bine pana acum cativa zeci de ani..
ne cufundam intr'un confort fals si jenant pentru ca atunci cand ne vor lovi peste "moace" sa plangem si sa le cerem tot lor ajutor acceptand ce rahaturi mai vor sa ne bage pe gat...
va asigur ca in cativa ani propaganda de gen:
"viata copilului tau e in pericol..trebuie sa il cipuim sa fie mai bine"
si ce vor face masele cretine?
SE VOR CIPUI
e simplu
cause and effect...u create the problem and then offer solution...best way to control the flock