Single post: Pro Evolution Soccer PES 2011
-
Junior Member
Joc acest minunat simulator de pe vremea cand era pe consola si asteptai cu nerabdare cu putin noroc sa il gasesti si pe la noi. Nu m-a interesat niciodata comparatia cu jocul facut de EA, asa ca nu o sa incep nici acum. Cum spuneam joc Pes de pe vremea cand singura fata prezenta in joc era a lui Beckham, iar numele jucatorilor erau Barrack in loc de Ballack sau Reinaldo in loc de Ronaldo. Am fost fascinat de maestria cu care Konami se ocupa de partea cea mai importanta a jocului si anume gameplay-ul, lasand la final detalile tehnice cum ar fi meniul sau licentele. Eh, din pacate anul acesta este total invers.
Am asteptat cu nerabdare acest joc, insa sunt dezamagit de modul in care se comporta. Intr-adevar, grafica este perfecta, Ai-ul jucatorilor este de asemenea fascinant, insa laudele se pot opri aici.
Daca as vrea sa folosesc un cuvant ca sa descriu un duel intre 2-3 jucatori, ar fi pinball. Mingea sare ca si cum este desprinsa din vechiul "flipper", daca va aduceti aminte. Apoi este inadmisibil ca un jucator ca Pato, sa fie ajuns din urma, desi are in fata 10 metri de un jucator cum este spre exemplu, Sariegi, de la Pao. Acest nefericit incident intamplandu-se in 7/8 cazuri. Spre deosebire de game-ul de la PES 2010, acesta pare destul de neprofesionist facut, amintindu-mi de un Microsoft Soccer, de acum multi ani. Problema camerei se rezolva din ce am vazut, cu un programel, insa imaginea per ansamblu este ca baietii de la Konami au uitat pentru prima data de gameplay si s-au ocupat de altele.