Another Century's Episode 2 10/10

+many, many mechs;
+ God Gundam my favorite, pacat totusi ca nu sunt multe stagi care ii pot scoate la iveala adevaratul potential, treaba stand asa: cu cat infrange mai multi inamici intr-un stagiu cu atata devine mai puternic avand 2 stagii de transformare (still i love it XD, de cand am facut rost de el nu m-am mai despartit de el XD):

+grafica
+sunetul si muzica
+story
+opening-ul

+/-gameplay-ul+controlul, predecesorul sau ACE beneficia/utiliza din plin maneta dar intr-un mod simplu usor de folosit, in ACE aveai parte de 4 atacuri + o speciala la dispozitie ne fiind sacrificata manevrabilitatea mecha-ului (bine normal ca depindea si de mech), in ACE2 totusi controlul este putin mai greu de folosit dar nu prea mai este o problema odata ce te-ai obisnuit, in schimb este sacrificata manevrabilitatea, partea buna fiind totusi ca te bucuri de 8-9 atacuri/speciale.
+/- ACE2 beneficiaza de un numar triplu de misiune spre deosebire de predecesorul lui, in schimb din pacate acestea nu sunt la fel de divesificate ca in ACE si uneori sunt putin repetitive.

Intr-un final totusi mi-a facut mare placere sa-l joc dovedindu-se a fi unul din jocuriile mele favorite .