The Old One is put to sleep,for now.
RPG of the year for me,cel putin din punct de vedere al gameplay-ului.Cel mai bun simulator medieval cum zicea si Tiberiu mai sus.
Ce pot sa mai zic din ce nu s-a mai zis deja de aproape toti care l-au jucat...ca stie toata lumea cat este de bun,sper din tot sufletul sa-i faca o continuare, ca-l voi cumpara din prima zi.
L-am gatat cu level 105,cred ca se putea si mai repede sa-l termin dar nu-mi venea cheful,vroiam sa descopar tot ce se putea descoperii.Mi-au scapat totusi cateva una dintre named BP nu am omorato cum trebuia si nu mi-a ridicat PWCT,o arma doua si ceva armuri cred ca mi-au scapat si unul dintre Primeval demons nu mi-a dat CDS cand l-am omorat,dar las ca este timp si pt restul.
Cel mai greu demon din joc pt mine a fost un Black Phantomul: Selen Vinland, si asta numai din cauza mlastinii aleia afurisite,doamne cat m-am chinuit sa o bat.Am incercat si cu arcul si magii de la distanta,deageaba ca alerga pe acolo prin apa si nu mai reuseam sa o nimeresc,si de aproape ma enerva ca ma tot prindea cand eram in apa si nu reuseam sa ma feresc de ea,na in fine pana la urma tot cu melee am facuto dar dupa f. multe decese.
Si cel mai mult mia placut batalia cu BP Satsuki,cred ca m-am batut cu el vreo 10 minute incontinuu,eu tot ai dadeam cu Meat Clever-ul in cap, el tot se heal-uia cu Moon Grass,oricum f antrenanta batalia,am consumat si eu vreo 10 ierburi, 10 magii,si vreo 2 Second Chance.
Ce mai...ar fi povesti din jocul asta la tot pasul da hai ca nu va mai plictisesc,jocul e de nota 10 pt. mine punct