Quote Originally Posted by Csander View Post
Primarul Techirghiolului joaca la loto sa castige banii pentru proiecte - se pare ca jucatul la loto este ultima speranta a romanilor
Da, asta e o boala incredibila a romanilor - loto, bingo, orice le poate aduce un castig mare, imediat si fara munca ... Valabil si in afaceri, 99% din cei care-si deschid afacere viseaza sa faca rapid castig si cu munca putina. Foarte putini am vazut sa-si planifice afacerea pe termen lung, sa investeasca, sa construiasca cu adevarat o firma.

Quote Originally Posted by Csander View Post

Alta problema la romani - legile de rahat, cu pedespe mult prea mici. Probabil ala are dreptate, o sa-i dea 10 ani. Si mai grav e ca o sa-l elibereze dupa 4-5 ani pe motiv de buna purtare sau alte rahaturi de astea. Cum sa dai 10 ani la un CRIMINAL ? La un tip care a ucis cu sange rece un alt tanar. Cu un cutit. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu nici nu-mi pot imagina cum as putea sa infig un cutit intr-un om, nici macar intr-un animal n-as fi in stare. Ala nu e om, e un pshihopat, ar merita inchis pe viata, fara drept de eliberare, a luat o viata cu sange rece, cum sa-l lasi in libertate ?

La fel pentru alte chestii grave : jafuri armate, violuri. Le-as da macar 30 de ani, sa iasa o epava din inchisoare.