Revin cu impresii din multiplayer. Am experimentat cu mai multe natiuni (US, UK, Germania, URSS) si dintre toate....
US mi se pare cam overpowered . Au tancuri bune si relativ ieftine fata de nemti, aviatia ieftina si buna, bunkere anti-aer si antitanc ieftine, sunt buni la toate cu alte cuvinte. Eu zic ca strica putin echilibrul

Englezii au o artilerie cu range mare ieftina, care poate fi folosita devreme in joc si la care nu ai raspuns decat eventual , cu aviatie, care e scumpa, sau cu tancuri rapide.

Rusii sunt in general ieftini si au cel mai tare tun de artilerie dupa parerea mea(in categoria prototipuri), dar e scump si e usor de distrus cu aviatia. Au si cel mai tare buncar anti-tank.

Nemtii au in general unitati foarte bune, dar daca joci in modul 1945+, unitatile performante sunt foarte scumpe, practic ca sa produci un tanc ai nevoie de 40-50$ cand URSS are nevoie de 20$. Jocul reflecta realitatea pana la urma, pentru ca rusii au avut o armata ieftina si au mers pe principiul cantitate si nu calitate, care a functionat pana la urma, nemtii nemaiavand resurse suficiente pe finalul razboiului, chiar daca inca detineau suprematia pe sol, in ceea ce priveste tancurile. ( erau evoluate, dar foarte scumpe).

Inca mai gasesc meciuri in care se blocheaza inainte sa intru, nu stiu de ce, cred ca e un bug, daca dai join server si nu dai refresh la lista de jocuri disponibile, daca intri intr-unul care nu mai e disponibil, cateodata se blocheaza( ramane un ecran cu connecting... , consola functioneaza perfect, dar nu te poti intoarce in meniul jocului, trebuie sa dai quit game.) Asta doar daca uit sa dau refresh, altfel nu am probleme.

Jocul e foarte promitator, daca producatorii o sa mai modifice putin preturile la unitati, sau o sa nerfeze range-ul la artilerie, precum si cu intrarea intr-un meci online, sa nu se mai blocheze, sa faca un refresh automat, o sa fie super. E foarte frumos si asa intr-un joc fara lag, ai un sentiment de general, cum doar in AOE sau in Rise of Nations, TA, am mai gasit. Sincer imi lipsea un RTS pe PS3. Era genul preferat pe PC, alaturi de FPS.

Patch-ul care a aparut e doar pentru varianta pe PC. Se pare ca pt console va urma sau cine stie. Pentru cei care vor sa vada unitatile pe net, cu caracteristici si tot ce tine de joc va recomand site-ul asta http://www.battlestrats.com/games/_/r-u-s-e/