Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: ConsoleGames.ro website news

1. #288 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks si Reputation sunt 2 module diferite. Reputation este sistemul default al vB-ului pe cand Thanks este un addon. De ambele sisteme tine cont Experience-ul (de aceea ne si bazam pe el). Am fi inlocuit complet Reputation-ul default daca ar fi existat si No Thanks sau varianta negativa a Thanks-ului. Din pacate, developerul nu are de gand sa implementeze asa ceva. Poate pt. vB 4.x.

---------- Post added 13-10-2010 at 06:55 AM ----------

Am rearanjat un picut butoanele... si am decis sa scot functia "BLOG THIS POST"... care e aproape useless
    Ma bate gandul sa renuntam si la QUICK REPLY... ca oricum mai quick decat cel de jos, nu e

---------- Post added 13-10-2010 at 07:04 AM ----------

Well, it was about time... Incepand de azi, a fost introdus un nou level meter pentru Experience. Ocazie cu care, in sfarsit pot creste si eu (ca ma blocasem la level 100 - acum sunt 87). Sper ca nu va suparati ca o sa scadem toti in nivel... Oricum e ultimul level meter pe care-l putem folosi. Mai mare nu prea exista
    Attached Images Attached Images 2010-10-13_041504.png 2010-10-13_041531.png 2010-10-13_041538.png 2010-10-13_041546.png 2010-10-13_041610.png