Single post: Arcania: A Gothic Tale
-
Member
am jucat demo-ul chiar zilele trecute. sincer sa spun din ce urmarisem pe acest topic, aveam indoieli daca o sa mi placa sau nu.
prima data, jucand gothic 1, am fost atras in acel univers cum nici un alt joc sau rpg nu reusise pana atunci. apoi a aparut gothic 2 si a ridicat nivelul de awesomeness peste orice ma asteptam in acel moment. am jucat acele jocuri cred ca de 2-3 ori fiecare. pentru mine mult timp oricine ma intreba ce inseamna un rpg in adevaratul sens al cuvantului spuneam seria gothic!. apoi a aparut gothic 3. nu stiu ce nu a mers la el, poate pc-ul slab care il aveam atunci, poate bug-urile de care te tot loveai, poate ca nu mai aveam eu timp sa l savurez, nu stiu. chestia e ca nu mi a prea placut. apoi la ceva timp dupa am incercat sa l rejoc. doar ca deja batea risen la poarta. era pe cale sa se lanseze. am pus mana pe el si am avut instantaneu o senzatie de deja vu a universului gothic. recunosc ca pe parcurs a avut unele dezamagiri dar tot a fost un joc frumos.
acum in cele din urma am reusit sa joc demo ul gothic 4 pe x360. am fost placut surprins de grafica si ambient. muntii, plaja si marea, padurile. frumos lucrate. stilul de lupta s a schimbat. e mai simplu. povestea pare interesanta. pot spune ca nu am pus controllerul jos pana nu am terminat dintr o suflare demo ul. 2 ore si ceva. sincer, mi a placut. daca e sa ma plang au fost vocile, care nu pareau ca se muleaza cu personajele din joc.. si poate putin din atmosfera sinistra din caverne a mai disparut. in rest. sunt multumit de ce am jucat.
gothic 1 - 9/10
gothic 2 - 10/10
risen - 8/10
gothic 4 demo - 8/10