Dead Rising 2@X360 - 1000/1000

[+]
  • CAPCOM
  • Zombies
  • Chuck Greene
  • Katey Greene
  • Tyrone King
  • TiR/TiR Events (vreau tricou cu TiR ) - unul real.
  • Weapons
  • Combo Cards/Secret Combo Cards
  • Secrets/Easter Eggs
  • Funny Moments
  • Costumes
  • Psychopaths
  • Story/Side Story
  • Music/Sound Effects (nu prerscurtez nimic)
  • Missions/Side Missions
  • AI-ul
  • HUD
  • Options (super tare faza cu soneria la telefon)
  • TOT! (n-are rost să mai scriu)
  • Aspecte personale
[-]
  • Pardon
[*] Păreri personale [*]
  • Se putea lucra mai mult pe partea de Co-op (c�teodată devine enervant). Trebuiau implementate niște...semnalizări (ca și �n Lost Planet 2).
  • Pentru TiR se putea face un sistem de ready up mai inteligent (automat)...c�teodată trebuie stat și 15-20 de minute după un idiot care să dea ready...și cam piere cheful de joc.
  • Era interesant (dar asta văd că s-a materializat - așa că tot o scriu că EU am fost cu ideea nu-mi pasă de ce zic alții - oricum bine că e măcar sub formă de DLC) dacă anumite costume veneau cu ceva �n plus...nu doar cu aspect. De exemplu inventory mai mare (2 căsuțe), viteză mai bună, damage mai mare...orice...să-i sporească puterea lui Chuck. De exemplu Eu am jacket și helmet TiR. Ei bine ele nu oferă niciun fel de protecție. Era interesant ca acestea să-l protejeze �ntr-o anumită măsură...să ia damage mai mic, etc.
  • Lipseste Infinity Mode. Sper că urmează un DLC cu el că e destul de interesant (cel puțin �n Dead Rising a fost excelent).
  • AI-ul a fost cu mult �mbunătățit dar păcat că s-au atins de dificultate. Dead Rising 2 e...de 10 ori mai ușor dec�t Dead Rising 1. Deci dacă vă �mpotmoliți undeva și ziceți...mamă ce greu e...nu pot trece...să știți că �n DR1 era de 10 ori mai greu.
  • Cei cu PS3...nu prea au cu ce se lăuda (Dead Rising 1 pa, Dead Rising 2: Case Zero pa, Dead Rising 2: Case West pa). Dacă r�d sunt rău? Bine...sunt rău lollol
  • Loading times...la �nceput au fost puțin eneravte dar m-am obișnuit rapid. Acum nici nu le sesizez.
  • Mai trebuia implementat un sistem de waypoint secundar. Cum adică? Păi dacă nu știi pe de rost Fortune City va trebui să deschizi harta de 10-20 de ori p�nă a ajunge undeva. Doar case-urile și misiunile secundare au waypoint...dar dacă de exemplu vrei să mergi tu undeva anume (că așa ai chef) nu poți pune waypoint...and that's not cool. După cum am spus...�n timp asta nu mai e o problemă (că orașul se �nvață) dar p�nă-l �nveți...
  • Am mai vrut să zic...dar le-am uitat lol (era ceva legat de Co-op).
  • Ah mi-am adus aminte o chestie. Dacă era după mine...eu lansam TiR ca DLC (joc separat) și implementam Case Zero �n joc. TiR lejer poate fi comercializat ca joc separat.
[] Contribuția mea []