Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Lost Planet 2
-
Turbo Killer

Originally Posted by
AngelicToucH
Mdeah..trofee facute pentru chinezi batrani cred ca imi ia un an sa ii fac platina.+ ca dau numa de idioti in co op.
...te sfătuiesc să nu te bazezi prea mult pe Co-op (uman). Pe mine mă disperă tot ce ține de Co-op (uman) �n general (mă descurc de 100 de ori mai bine cu AI-ul �n orice joc) dar acuma �ți zic din alt punct de vedere...
...ideea e că dacă joci �n Co-op și partenerul/partenerii habar n-au să joace...pentru fiecare om mort te penalizează (gauge). C�nd �ți moare un partener AI nu te penalizează. �nearcă sp treci c�t mai mult singur...că nu-i așa greu. Lost Planet 2 e de 10 ori mai ușor dec�t Lost Planet 1. �n Lost Planet 1 erai doar tu singur (fără AI) și gauge-ul scădea de 2 ori mai repede (+VS de 4 ori).
De exemplu eu am jucat Co-op pe EASY (că trebuie jucat pe fiecare dificultate) și stăteam foarte mult p�nă să termin un episod. Apoi m-am enervat (m-am obisnuit cu jocul...că nu știam ce și cum prin meniuri) și-am limitat să joc doar cu AI-ul. Păi vreau să-ți spun c-am terminat EASY/NORMAL și peste 70% HARD singur. Apoi am avut nevoie la ceva boss de ajutor (uman). At�t. Deci trage puțin tare nu te baza pe Co-op uman...
Da, știu...am folosit cuv�ntul uman de prea multe ori lol (nu-mi pasă
), uman.
*p.s.
Da. Deja pe EXTREME e nevoie de ajutor uman...dar să fie de calitate. Nu doar de umplutură. Acolo nu stai pe g�nduri. Ai stat, ai murit automat scade gauge-ul. Aia e altă m�ncare de pește
uman