Quote Originally Posted by Enthroll View Post
mama ce drama...
and again... iarasi ?! care to explain ?
citeste titlurile articolelor...
  1. Gran Turismo 5 delayed again PlayStation 3 News - Page 1 | Eurogamer.net
  2. Shocker! Gran Turismo 5 delayed, again, again — Autoblog
  3. Gran Turismo 5 delayed, again
  4. Gran Turismo 5 Delayed... Again - PlayStation 3 News at IGN
  5. Gran Turismo 5 delayed again - PlayStation 3 News at GameSpot
  6. Gran Turismo 5 delayed again | bit-tech.net
  7. Gran Turismo 5 Delayed Again but Still Promised for "This Holiday Season" - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads
  8. Gran Turismo 5 delayed…again | Gamer Limit

de ajuns? daca nu, atunci imi cer scuze in mod public si promit ca de acum inainte voi scrie doar stiri plastice de genul: "studioul x a anuntat ca jocul y a fost amanat. trebuia sa fie lansat pe data de z a lunii q. jocul este exlcusiv PS3. si un quote cu declaratia oficiala".

PS: daca IGN si Gamespot care sunt cele mai importante siteuri de news din industria jocurilor si-au permis sa puna in titlu "again" si din cate stiu eu, din ce am invatat din cei 12 ani de engleza, acest cuvant inseamna iar (iarasi)/din nou, m-am gandit ca e OK daca pun si ei un astfel de titlu. dramatic? maybe. de ce? pentru ca ne tine pe toti cu sufletul la gura inca de la inceputul lui 2010, cand a declarat: "We've actually reached a point where we can probably release [GT5] anytime, except that you can also keep working as long as you want to as well, it's just a matter of timing.".

bafta!