"Der Pirate" Am folosit DSE901 mai multe luni - este o tigara foarte buna - isi face treaba cum trebuie si poate fi mai mult decat suficienta pentru fumatorii de un pachet pe zi.

Dar totusi nu o recomand fumatorilor mai inraiti. De doua luni am trecut si eu pe Ego, care pe langa capacitatea mai mare a acumulatorilor ofera si un vapor mai dens. Dezavantajul la Ego ar fi dimensiunea mai mare respectiv pentru cei obisnuiti cu DSE901 faptul ca nu are senzor de presiune integrat si trebuie apasat butonul in momentul inhalarii.

Deci pe scurt Ego este mai puternic dar si DSE901 este foarte suficient pentru majoritatea fumatorilor. Daca erai fumator de 1 pachet DSE901 este foarte ok, daca ai fost fumator de peste 1 pachet jumate te vei bucura mai mult de ego in ciuda dimensiunilor si manevrabilitatii mai reduse.

Am avut ambele modele de ego atat joyetech si sailebao. Amandoua sunt fabrici cu renume mondial in domeniu si sunt de calitate superioara. Momentan folosesc modelul cu banda aurie - Sailebao, de care sunt foarte multumit.