Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
14-10-2010 13:12 #3673 SP
Junior Member
"Der Pirate" Am folosit DSE901 mai multe luni - este o tigara foarte buna - isi face treaba cum trebuie si poate fi mai mult decat suficienta pentru fumatorii de un pachet pe zi.
Dar totusi nu o recomand fumatorilor mai inraiti. De doua luni am trecut si eu pe Ego, care pe langa capacitatea mai mare a acumulatorilor ofera si un vapor mai dens. Dezavantajul la Ego ar fi dimensiunea mai mare respectiv pentru cei obisnuiti cu DSE901 faptul ca nu are senzor de presiune integrat si trebuie apasat butonul in momentul inhalarii.
Deci pe scurt Ego este mai puternic dar si DSE901 este foarte suficient pentru majoritatea fumatorilor. Daca erai fumator de 1 pachet DSE901 este foarte ok, daca ai fost fumator de peste 1 pachet jumate te vei bucura mai mult de ego in ciuda dimensiunilor si manevrabilitatii mai reduse.
Am avut ambele modele de ego atat joyetech si sailebao. Amandoua sunt fabrici cu renume mondial in domeniu si sunt de calitate superioara. Momentan folosesc modelul cu banda aurie - Sailebao, de care sunt foarte multumit.