Este o oarecare sansa ca totul sa fie gata, finalizat, pregatit si lansarea sa fie amanata doar de dragul discutiilor in plus care se vor crea in jurul jocului. Lumea se plange de fazele astea dar tot il cumpara, indiferent daca apare pe 31.12.2010... sau mai tarziu de atat. Mi-e tare greu sa cred ca un publisher precum Sony, cu asa o experienta in spate, sa nu se pregateasca pentru diverse scenarii de criza... treaba cu probleme la productie o zice cineva care lanseaza primul joc, nu Sony, come oooon.

Toate comentariile de genul "nu conteaza, sa apara cand e gata, e bine ca l-au mai amanat, poate-l mai finiseaza" au dat curaj celor de la Sony sa lanseze jocul cand au chef. De asta si explicatiile pentru intarzieri a celor de la Polyphony sunt sub forma "am vrut sa oferim ceva finisat 100%".

Va dati seama ce suparari si scandaluri ar fi iesit daca ar fi explicat ca "e in interesul corporatiei Sony sa cream cat mai mult buzz, pentru a ne asigura o expunera cat mai mare in preajma lansarii, indiferent daca am tinut jocul in productie ani de zile si l-am mai intarziat o buna bucata de timp. La final de zi, conteaza mult cati bani scoatem din jocul asta".