"Andrew House of Sony shared some sales data and stated that the motion controller has sold in the area of 1.5 million units across Europe and that sales have exceeded their expectations, so they may need to accelerate their production plans." Asta combinat si cu incompetenta absoluta a retailerilor (imi imaginez ca probleme cu stocul nu au fost numai la baietii veseli romani de la Altex & Co.) care is total rupti de realitate; nu prea cred retailerii au tras de distribuitori. S-au multumit sa ceara de la distribuitori ceva bundle-urile Starter Pack si cel cu consola PS3 la pachet cu Move. Ce lansare e aia in care retailerul asteapta mai intai sa-i vina lumea si sa tot intrebe de produsul X sau Y, iar pe baza numarului de clienti dezamagiti, sa ceara si ei de la distribuitori acel produs? FFFffuuuuuuuu.

Restul gamerilor ceva mai pregatiti (cu PS3 Eye luat deja) au fost lasati cu buza umflata. De ce sa-mi vanda Move controller separat, cand ma pot forta sa mai cumpar camera o data, in versiunea bundle?

---------- Post added 15-10-2010 at 03:45 AM ----------

Quote Originally Posted by ffocus View Post
Cererea este imensa pentru Move, iar Sony cum ne-a obisnuit, cu chilotii'n'vine. Stai ca le arata Microsoft ce inseamna o lansare. Am testat Sports Champions si pot spune ca mi-a depasit asteptarile.
Sa speram la o megalansare. Macar sa dea un exemplu celor de la Sony

Ca sa nu uit: merci ca mi-ati zis ca discul din Starter Pack nu e cu jocuri full, am renuntat la a mai cumpara acel bundle, fac maine rost de un Move controller de la barbavali