Zero, nu e vb daca faci fata sau nu, eu vb de partidele astea in care nu mai are farmec sa joci, dai de unul care bubuie orice mingie in fata cu L1 din propriul teren si-ti piere tot cheful de joc.

Pe langa asta gameplay-ul lasa mult de dorit, atacanti care au chipurile personalitate dar care nu pot dezechilibra un adversar din preluare, fundasi ce se tin scai de atacant umar la umar cand stim cu totii ca fundasii in realitate pierd un duel in viteza pt ca sunt jucatori greoi, mai ales cei centrali.( nu mai vb de atacanti cu viteza fenomenala avand mingia la picior care parca au plumb in piciore si care sunt ajunsi de orice fundas de la o echipa si cu 2 stele)
Inghesuiala pe teren de ai impresia ca e marcaj om la om, uneori( de f multe ori) parca joci bambilici , nu poti sa te intorci scapand de un adversar ca dai imediat de inca doi, asta se vede din faptul ca sunt jucatori pe teren ce se impiedica pur si simplu unul de altul.

Centrarile laterale cu L1 sunt in proportie de 90% gol, daca vezi ca ai un adversar puternic si nu marchezi , joci numai pe aripi( marginile terenului) si centrezi cu L1, din 5 centrari reusesti sa dai 3 goluri sigur, iar celelalte 2 sunt f mari ocazi( ca in realitate, nu?)
Fentele din corp sunt f greu de realizat, mai greu decat la Fifa WC sau zece doar din perspectiva ca Fifa anul acesta a intarit apararea si a diminuat atacul, de aici senzatia ca nu mai sunt assisturi impresionante in joc, destepti cei de la EA.

Cum facem noi sa para jocul mai greu, necesitant mai multa tehnica? Pai facem super fundasi, aglomeram terenul sa nu existe spatii mari indiferent de ce fac cei care joaca in atac si le-am dat senzatia ca s-a schimbat mult jocul nostru. Cam asa suna gandirea de anul asta.

Nu mai spun de faptul ca ai reusit sa treci de ultimul fundas, i-ai luat fata si apare din senin altul care te deposedeaza sau revine cel de care ai trecut, tu mai avand doar de finalizat.( foarte real)

Nu a observat nimeni ca daca ai intrat in careu si sutezi chiar si din pozitie oblica, punand tinta bine ,portarul apara majoritatea suturilo daca nu sutezi cu R1 sau dai scarita? In schimb reusesti sa marchezi din afara careului destul de des.

Cu toate astea nu spun ca nu-mi place jocul. Offline te descurci , Ai-ul nefiind atat de nesimtit sa exploateze toate lipsurile la maxim si sa abuzeze in joc, on line e nevoie de un pach sanatos pt a face jocul competitiv.

Am jucat cu jucatori la care daca le "tai "degetul cu care apasa L1 nu sunt in stare sa dea o simpla pasa dar se folosesc de assisturi aratand cat de buni jucatori sunt ei, care paseaza in disperare fara sa se opreasca de frica sa nu piarda mingia daca pleaca cu ea la picior 2 metri mai in fata, sa fim seriosi, asta eo tampenie de fotbal, unde ati vazut voi in realitate un joc de fotbal in care sa se paseze ping- pong tot timpul cand una dintre echipe are posesia?

Fifa e un joc simplist, daca ai invatat sa faci un tackling si ai exersat pasele cu l1 , fie ele pe sus sau pe jos, esti super jucator, asa fac multi, nu e nevoie de skills sau viziune in joc, face Ai-ul tot pt tine, tu doar sa apesi butoanele magice.

Pt mine care am tendinta tampita sa merg tot timpul pe centu si sa marchez din pozitie centrala facand o faza frumoasa e nenoricire mare dar eu ma plictisesc la un joc de fotbal sa alerg doar pe margine( partea cea mai usoara a terenului) si sa centrez cu o pasa perfecta tinand apasat L1, simplu, nu?
Cam asta e, m-am lungit dar sper ca se rezolva ceva la jocul on line si repede.