Quote Originally Posted by x2z View Post
Concluzii dupa aproximativ 50 meciuri :
  1. meciurile sunt urate sau, cum spun unii, gameplay-ul este slab datorita faptului ca, orice ar vrea sa zica fanii fifa, anul asta au dat-o in bara mai rau ca anul trecut cu sistemul de pase. Pe assisted este super scriptat, motiv pentru care unii au invatat cu adevarat pe de rost jocul, iar in felul asta iese o incalceala generala. In ceea ce ma priveste pe semi assisted ma descurc chiar mai bine. nu inteleg de ce ea nu scos practic aceste optiuni de unde sa reiasa un joc cu un gameplay mai fluent, iar lumea sa fie practic obligata sa invete sa se descurce fara assist-uri
  2. pasele l1 + triunghi sunt un alt minus, fundasii fiind perfect incapabili sa se descurce intr-o astfel de situatie
  3. cel putin in ceea ce ma priveste apar intreruperi
  4. duelurile umar la umar imi par nefinisate. varfurile solide dau pur si simplu de pamant cu fundasii de orice fel, iar in online se profita la maximum de asta. nici la loviturile de cap nu pot sa spun ca jocul sta extraordinar.
  5. jucatorii de viteza si cei tehnici imi par mult prea putin diferentiati de restul. poate doar prin fizic, care de obicei reprezinta un handicap major. dribling-urile sunt greu de realizat, din joypad cu greu treci de un fundas, cat despre sprint, hmm, nici nu are rost sa mai spun ca e cam inexistent. cred ca ea canada nu prea a urmarit meciurile celor de la arsenal, asta ca sa-l vada pe walcott
  6. cand fac o schimbare imi arata un alt jucator ca fiind inlocuit, ceea ce e de rasul curcilor lol
  7. imbulzeala de la mijlocul terenului
Acum chiar astept parerea alora care-l ridicau in slavi si purtau icoana FIFA. Eu sustin in continuare ca este cel mai prost FIFA din secolul asta si si-au batut joc de jocul numit fotbal.

Hai sa pun si eu 2 "faze":

* Penalty pentru mine in timpul jocului. Execut. Mingea loveste bara, se intoarce la jucatorul care a executat lovitura, sutez cu acesta si... gol care se pune!
* In 90% din cazuri cand 2 jucatori scapa singuri cu portarul si dai pasa la coechipier, se da offside.

Sunt varza cu regulamentul.