In primul rand, nu mi-ai adresat nici o intrebare, dar totusi am sa-ti fac placerea sa-ti raspund la ce-ai scris. Hai, pot trece peste faptul ca mi-ai zis pana unde tine primul capitol ( n-aveam de unde sa stiu, nici in anime si nici in manga nu se specifica ). Pot trece si peste faptul ca ai zis de cut-scene-uri, in mare parte intuiam ca sunt bine realizate. Dar, de unde aveam sa stiu ca vocile sunt bune? Pana acum, in niciun joc cu Naruto n-am intalnit niste voci bune in engleza, dar ma rog... tu stiai asta, deci nu conteaza. Plus ca ceri o explicatie ( Vs Mode ), in momentul in care tu esti singurul de pe forum care are jocul si nici n-ai ajuns la un sfert, dar nu-i problema... asteapta un pic si primesti raspuns. Stii, e mult mai amuzant atunci cand descoperi singur ce si cum e jocul.

Apoi, ai venit cu jignirile. De ce e inutil sa cumperi jocul daca n-ai vazut anime-ul/nu esti fan inrait? De ce vrem toti cutscene-uri bine foarte detaliate, daca oricum pentru multi e inutil sa-l cumpere? Oare jocul incepe de la mijlocul anime-ului, incat daca nu stii personajele n-ai nicio sansa sa afli cu ce se mananca story-ul ? Mie jocul ( la story ) mi se pare o versiune mai scurta a anime-ului. Dar stai... pana la urma, stii ce se intampla din anime, nu? Deci nu mai avem nevoie de cutscene-uri.

Urmeaza jigniri pe care mi le-ai adresat personal. Sa-ti zic ceva, detest cearta. De unde pana unde caut motiv de cearta? Pentru ca te-am contrazis si i-am dat dreptate lui Renegade sustinand o parere, caut motiv de cearta? Esti paranoic. Imediat mi-ai spus " rich kid ", ca sa te citez. Sa te luminez... am Ps3-ul de pe la mijlocul lunii mai, anul curent. De la mijlocul lui mai pana la mijlocul lui octombrie, sunt 5 luni. In astea 5 luni, am strans 4 jocuri, aprox. un joc/luna. Deci, de unde si pana unde sunt bogat? Ba din contra, sunt din provincie, si nu din Ploiest/Craiova. Sunt din nordul Moldovei, dar ma rog... nu conteaza, nu? Apoi... Am zis eu ca n-ai cumparat jocul? Nu-mi pasa daca ai cumparat jocul din respect pentru producatori, dar sincer, la 14 ani, nu prea stii ce-i ala respect. Deci, de unde vine ura? Poate imi explici tu, ca eu nu pricep. In plus, stiu cei ala spoiler, nu trebuie sa-mi lipesti citate din Wikipedia.

Aveam ceva mai mari sperante de la tine, dar vad ca esti ca marea majoritate : cand te enervezi, iti pierzi rationamentul, si incepi cu jignirile ( bine ca suntem pe un forum cu reguli stricte, ca cine stie ce-mi mai spuneai ). Data viitoare, gandeste inainte sa dai Submit Reply.

PS: Eu zic sa incheiem cu off-topicul. In plus, n-ai nici o sansa de izbanda, incerci sa-mi demonstrezi ceva bizar.