Bun, hai sa o luam pe rand ca vad ca nu prea intelegi sau nu vrei sa intelegi:

Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
Si nu prea inteleg ce spoiler am dat.Nu am zis absolut nimic de actiunea propriu zisa.
Banuiesc ca majoritatea dintre cei care viziteaza acest thread deja au vazut animeul si, daca nu au probleme cu memoria, stiu exact care este povestea. Faptul ca deja cunoastem acest aspect ne face sa nu mai jucam jocul? Bineinteles ca nu. Il jucam pentru gameplay, atmosfera, grafica; acestea formand ceea ce se numeste experienta de joc. Iar tu cu acele informatii pe care le-ai scris poate ai stricat aceasta experienta, chiar daca cu foarte putin, pentru unii dintre noi. Poate eu nu vroiam sa stiu pana unde "duce" capitolul 1 sau poate nu vroiam sa stiu ca e plictisitor rau Ultimate Mode-ul, cum ai afirmat mai in urma. De asemenea, eu nu am zis ca ce ai scris tu acolo este neaparat un Spoiler, ci doar sa folosesti functia Spoiler de pe forum deoarece este posibil sa fie persoane care nu vor sa afle parerile altora pana nu termina si ei la randul lor jocul. Pentru unii de exemplu, poate sa fie spoiler nota data de catre un reviewer unui joc.

Sorry rich kid dar parintii mei nu-si permit sa-mi cumpere jocuri in fiecare luna.
Sa inteleg ca atunci cand parintii tai nu-si vor mai permite sa-ti cumpere de mancare sau imbracaminte o sa incepi sa furi si aceste lucruri? Nu stiu cat de mult ar fi ei de acord cu asa ceva.

Observ de unde vine "ura" asta.
Eu defapt cred ca nu observi deloc sau daca observi cu adevarat inseamna ca esti extrem de nesimtit. Ne deranjeaza, sau cel putin, pe mine ma deranjeaza aerul de superioritate pe care il afisezi fata de noi astia care asteptam ca fraierii sa ne vina jocul, postand astfel de mesaje cu o zi inainte de lansare oficiala a jocului:
Puteti sa ma intrebati pe mine
Daca tot faci ceea ce faci ca sa joci jocurile mai devreme macar ai bunul simt si tine-ti gura.

Cred ca am scris degeaba randurile de mai sus deoarece este foarte posibil sa nu pricepi esenta lor. Bine ca raman in arhiva posturile si, poate peste cativa ani, cand o sa te mai maturizezi, o sa le recitesti si sper, ca macar atunci, sa le intelegi.