Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Un nou inceput pentru mine....
-
Senior Member

Originally Posted by
Deathstrike
�ţi spun din nou, nu v�rsta este problema ta ci atitudinea. Mulţi useri sunt de v�rsta ta (sau puţin mai mari) şi nimeni nu are o problema cu ei

Ok man. Tocmai de aceea am si deschis acest thread ca sa stiu ce gresesc si ca sa ma schimb. O sa incerc sa'mi schimb atitudinea 

Originally Posted by
Venom
Acum..., cum vine asta? Tu ai Xbox si cautai Killzone 2?

Am dat un exemplu pe care sa'l inteleaga toata lumea lol Defapt primul joc cumparat de pe forum a fost Gears of War 2 de la userul @dragoszontara. Insa peste 2 saptamani chiar am cumparat si Killzone 2 de la Grey 

Originally Posted by
trickz
Daniel, nu te cunosc si nu prea m-ai facut sa vreau sa te cunosc. Dar totusi o sa vorbesc sincer, ca pentru un frate mai mic.
Din punctul meu de vedere, nu conteaza ce ai facut ci mai degraba cum anume ti-ai inteles greselile. O noua sansa ai primit, altfel nu erai aici! Prin urmare, nu mai cauta cearta, cand se ia cineva de tine, tine capul sus si vezi-ti de drum. Ce ai vrea, sa te astepte toti userii care te-au suparat cu o floare in fata casei? Nu. Faci greseli de punctuatie, de scriere, nu ai cum sa te astepti sa nu observe lumea. Ti se atrage atentia mai in gluma, mai serios, dar ideea este sa observi (chiar si intr-un post care te zeflemeste) cum anume sa ajungi mai bun.
Schimbarea incepe din tine (slogan politic)! Daca isi schimba acei useri parerea despre tine, nu o sa inveti magic, peste noapte, gramatica unei limbi (romana, engleza sau oricare alta), pe cand invers...
Relaxeaza-te, aloca mai mult timp gandirii unui post si nu te mai lua de oameni. Nu are nimeni nimic cu tine! Si lasa topicurile de genul "Vai, imi pare enorm de rau, buhuhu" si foloseste timpul acesta ca sa dovedesti ca nu esti inutil comunitatii.
Noroc!
Multumesc pentru aceste cuvinte man! O sa incerc sa tin cont de sfaturile tale care sunt sigur ca imi vor fi de folos! Numai bine si iti multumesc pentru atentia acordata! 

Originally Posted by
GS0Ls
Poate reusesti "in aceasta schimbare de atitudine" sa scapi si de post-hunting / offtopic. Nu cred ca aia e o categorie la care sa faci asemenea posturi, doar pentru ca il stii pe GreyhounD.
Ok o sa tin cont si de sfatul tau! Nu cred ca este vorba de post hunting ci mai degraba de off topic pentru ca nu o fac intentionat sau cu un anumit scop
(cel putin de cand am ''implinit'' 500 de posturi nu mai tin cont de ele) O sa termin cu OFF Topicul si o sa incep sa postez lucruri folositoare, poate si cateva Stiri....

Originally Posted by
Dj-RainY
Daniel - nu am absolut nimic cu tine , insa te rog eu frumos , scapa de sindromul acesta de post hunting , asa cum a zis si GS0Ls.
Eu am hotarat sa-ti dau o a doua sansa.
Te-am scos de la ignore list si sper sa ne inteleg bine de acum inainte

.
Am citit povestea ta si chiar mi-a placut

, ai realizat ca nu are rost sa-ti modezi consola si sa fi asa de orgolios pentru ca o sa ai de pierdut ?
So ,friends ?
Sincer chiar nu stiu cum am ajuns eu sa fiu certat cu tine si de ce m'ai pus la ignore list insa asta e, uitam totul si trecem mai departe.... So, friends!
P.S: Consola nu o mai am modata de 1 an si ceva cred....

Originally Posted by
Mircea20
nici o femeie nu scria asa frumos

...nota 10...nu te cunosc da esti belea...succese

Thx man. You make me....

Originally Posted by
weriwulf
okay...chiar am fost absent in ultimul timp

emotionant discurs, felicitari pentru initiativa!
Multumesc frumos! 
----------------
Orice alte critici, sfaturi sau idei sunt bine venite