Single post: Devil May Cry 4

1. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Vai RonanN1.....mori pentru un achievement?
    Tu nu vezi jocurile prin ochii mei și nici nu șimți pentru ele ce simt eu. N-ai de unde să știi ce simt atunci c�nd mă dezamăgește un joc sau c�nd mă dezamăgesc eu pe mine c�nd ma joc...

Crezi că-mi pasă de scor? Pentru mine conteaza un joc terminat pixel cu pixel (sau cum vrea să-i spună fiecare)...nu un speed run de zece minute și gata...

�ncă de mic, de la 5 ani, de c�nd am avut prima consolă �mi puneam tot felul de idei �n cap...să �ncerc să termin nivelul/stagiul fără să fiu atins de gloanțe sau fără să folosesc tot felu' de arme speciale, etc.

Așa m-am obisnuit și așa mă joc �n continuare (asta-i cultura mea de gamer). Atunci c�nd nu pot face ceva (să trec de un anumit boss, etc) n-am somn, n-am poftă de m�ncare, mă doare capul, mi-e rau...

Cine mă cunoaște poate confirma lucrul acesta...(păcat că nu sunt aici...).

La Soul Blade (prinul joc din seria Soul) mulți mi-au zis că-s nebun că nu se poate juca cu Nightmare și le-am demonstrat că se poate...

Sau c�teva jocuri din seria Resident Evil trecute fără să folosesc herbs sau med spray...

...etc.

Păcat...

Niciodată, această piesă, nu va c�nta pe 360-ul meu...(piesa de la Bloody Palace - Rank S)

*p.s.

Și poza cu toate rank-urile, să vedeți că eu nu mint.
    Attached Images Attached Images 1231022439145_005.jpg