Tu nu vezi jocurile prin ochii mei și nici nu șimți pentru ele ce simt eu. N-ai de unde să știi ce simt atunci c�nd mă dezamăgește un joc sau c�nd mă dezamăgesc eu pe mine c�nd ma joc...
Crezi că-mi pasă de scor? Pentru mine conteaza un joc terminat pixel cu pixel (sau cum vrea să-i spună fiecare)...nu un speed run de zece minute și gata...
�ncă de mic, de la 5 ani, de c�nd am avut prima consolă �mi puneam tot felul de idei �n cap...să �ncerc să termin nivelul/stagiul fără să fiu atins de gloanțe sau fără să folosesc tot felu' de arme speciale, etc.
Așa m-am obisnuit și așa mă joc �n continuare (asta-i cultura mea de gamer). Atunci c�nd nu pot face ceva (să trec de un anumit boss, etc) n-am somn, n-am poftă de m�ncare, mă doare capul, mi-e rau...
Cine mă cunoaște poate confirma lucrul acesta...(păcat că nu sunt aici...).
La Soul Blade (prinul joc din seria Soul) mulți mi-au zis că-s nebun că nu se poate juca cu Nightmare și le-am demonstrat că se poate...
Sau c�teva jocuri din seria Resident Evil trecute fără să folosesc herbs sau med spray...
...etc.
Păcat...
Niciodată, această piesă, nu va c�nta pe 360-ul meu...(piesa de la Bloody Palace - Rank S)
*p.s.
Și poza cu toate rank-urile, să vedeți că eu nu mint.