Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #2201 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Tekken 6 - Platinum
    +cinematics-urile
    +combo-urile/miscarile personajelor
    +arenele
    +platina destul de usor de obtinut
    +/- poveste destul de interesanta
    +online multiplayer-ul

Din pacate putine lucruri mi-au placut la joc ...and now the bad things :
    -foarte multe personaje bagate doar de umplutura : Leo , Zafina , Miguel si cel mai g@y dintre toti : Bob (Lars si Alisa mi-au placut cat de cat ...avand in vedere ca sunt personaje principale for God's sake )
    -scenario mode (biggest piece of c#@p i was in a fighting video game )
    -majoritatea trofeelor erau de asemenea de umplutura
    -desi ending-urile aratau foarte bine , multe dintre ele erau de-a dreptul stupide si mai bine nu le bagau
    -Nightmare Train (grrrrrr)
    -controlul din scenario mode, camera si toate celalte lucruri legate de el
    -zeci de misiuni repetitive si multe fara pic de logica (aia cu ursii m-a dat pe spate ...nu stiu ce au fumat cei de la Namco cand au facut jocul )
    si sigur mai sunt cateva lucruri care nu mi-ai placut da nu imi vin in minte acuma . Oricum ...Tekken 5 e de nu stiu cate ori mai bun decat 6 (if you ask me )

Nota : 6 (Cred ca deaia ii zice Tekken 6 ) (...hai 7 cu indulgenta)
    Attached Images Attached Images 01.jpg